De tidlige 1990’ere var, da verden er begyndt at give det hvide tøj. Overalt, hvor du går, hver skole, du tilmelder dig, er medicinske kurser efterspurgte. Blandt disse kurser er fysioterapeut, medicinsk teknolog og selvfølgelig den mest populære af dem alle Sygeplejerske. Både mænd og kvinder kommer på “chancen for at rejse i udlandet”.

Selv skoler, der ikke havde medicinske allierede kurser før, gik allerede og sprang ind i bandvognen. At rejse til USA, Europa og Canada, tjene dollars og tjene det let, en chance for at migrere og bringe deres familier med sig er de mest populære grunde til, at studerende valgte sygeplejekurs. Selv medicinske læger skiftede kursus til sygepleje, hvilket fik mange øjenbryn til at hæve.

To årtier efter er det stadig det mest efterspurgte kursus og det højeste kursus, der er tilmeldt, sammen med informationsteknologi, især på Filippinerne. Men det store spørgsmål er, er de populære grunde, før de stadig er levedygtige i dag? Der er rapporter om, at sygeplejerske ikke længere er efterspurgt, som de plejede at gøre.

De siger, at der nu er et overforsyning af sygeplejersker over hele verden. Men på trods af alle disse negative rapporter, lad os se på, hvorfor der stadig er et stort antal studerende, der tager sygeplejerske, og hvorfor de ikke opgiver deres drømme. Du kan læse mere om det på nursing gears, en hjemmeside der giver dig, som sygeplejersker, mange god råd for eksempl, hvilken sko er bedst til sygeplejersker (best shoes for nurses) og meget mere.

Undersøgelsen siger …..!

Sygeplejerske er altid inkluderet i TOP BEST Karrierer i de næste ti år. Det er også et af de hurtigst voksende job i det næste årti. En enorm faktor for dette er antallet af gamle kontra unge befolkninger. I lande som Canada, England og Danmark er det gennemsnitlige antal børn pr. Familie en eller to. Sjældent finder du en familie med tre eller flere børn. Disse lande, herunder Japan og Kina, betragtes som behov for læger, fordi deres befolkningskoncentration er 45 og derover.

Betalingsrate

Arbejdet med en sygeplejerske er ikke let. De er på tæerne otte undertiden ti timer om dagen. De kunne tildeles både morgenskift og nat eller bedre kendt i dag som kirkegårdskift. De beskæftiger sig med menneskeliv. De plejer de syge og udsættes ofte for sygdomme og andre “menneskeligt” ting, som andre ikke ville tørre at røre ved.

Det er på grund af disse grunde timeprisen for en sygeplejerske er højere end andre kontor- eller virksomhedsopgaver. Deres weekender ofres oftest og selv deres familieliv er usikre. På grund af den økonomiske tilbagegang og andre økonomiske faktorer er mange mennesker nu villige til at opgive nogle gode ting i livet for bedre at sørge for deres familier og senere nyde deres opsparing.

Den store migration

En anden stor faktor, hvorfor folk vælger sygepleje som deres karriere, er den store mulighed for at gå og bo i et andet land. Dette er til en vis grad sandt. Der er nu tusinder af sygeplejersker, mandlige og kvinder, i Canada, USA, England, Irland, Schweiz, Australien, Japan og Singapore.

Lande som Danmark og Korea begynder også at rekruttere sygeplejersker fra forskellige dele af verden, især asiatiske lande. Men det skal altid huskes, at der er mange kriterier, før en sygeplejerske kan accepteres i udlandet. Det er bedre at kontrollere disse krav, før du gør eller forpligter dig til noget.

Sygepleje er stadig efterspurgt og vil fortsat være på toppen af ​​markedet. Men fordi mange mennesker i alle samfundslag allerede har anerkendt sit potentiale og værdi, blev konkurrencen strammere, og det at få en god karriere ud af det blev hårdere, end det plejede at være. Årsagerne ovenfor er gyldige.

Det er menneskets natur at tænke på hans fremtid og give et bedre liv for hans familie. Men sygepleje som en karriere har brug for lidenskab og engagement. Det handler om menneskeliv, og det er noget, som ikke skal tages let. Derudover, hvis du virkelig har hjertet til at hjælpe mennesker, vil det manifestere sig i dine karakterer, i dine eksamener og i dine interviews, der fører dig til en god sygekarriere.