college students

Uni er en tid til at udvide din verden. Du lærer nye ting, møder nye venner, og chancerne er, at du bor hjemmefra for første gang. Ja, din uddannelse skal være din højeste prioritet, men alt arbejde og intet spil er heller ikke sundt.

Du kunne have været den største spiller i gymnasiet, eller du har måske ikke haft noget socialt liv. I begge tilfælde hæves indsatsen, når du er på uni. Ting, der imponerede dine klassekammerater i gymnasiet, er ikke nødvendigvis det, der vil imponere folk på uni-niveau. Så her er nogle tip til, hvordan du forbedrer dit sociale og dit sexliv på uni.

Den første ting du skal gøre er at socialisere! Hvis du ikke møder mennesker, vil du ikke have sex, så simpelt. Du skal finde ud af, hvilket niveau af engagement du er villig til at lægge i et forhold. Leder du efter et fuldtids, seriøst forhold, eller leder du efter en one night stand. Måske vil du bare have en hurtig knald med f.eks en escort? Måske er det et sted imellem. Når du først ved, hvad du leder efter, er der nogle tip til at finde det, du leder efter.

Hvis du leder efter et forhold, vil du måske se dig omkring i dine klasser, tale med andre studerende, der tager dine kurser. Dann en studiegruppe. Hvis du vil holde skolen adskilt, kan du deltage i en campusgruppe af en slags. Der finder du studerende, der har de samme interesser som dig.

Plus, campusgruppen mødes muligvis på et tidspunkt, der giver dig mulighed for at bede nogen om at tage kaffe efter mødet. Frivillig i et lokalt husly eller madkøkken. Bliv involveret i samfundshændelser eller aktiviteter. Dette vil udvide din sociale cirkel uden for uni-indstillingen og give dig mulighed for at møde lokale folk, der åbner en helt ny social avenue.

Chancerne er, at hvis du møder nogen på et af disse steder, vil du møde nogen, der deler mange af dine iboende kvaliteter.

Hvis du ikke ønsker et forhold, er der slet ikke noget galt med det. Du har muligvis ikke tid til at afsætte til en partner, eller du vil måske ikke have strengene, og du vil have det sjovt, før du slår dig ned.

Det er på tide at ramme festscenen. Sociale begivenheder på campus, pubber og lokale barer er det ideelle sted at tilslutte. Hold øre med jorden for fester, som du kan gå til og prøve at lære festmængden at kende. De holder dig informeret om, hvor og hvornår begivenhederne finder sted. Hvis du går ud af campus, vil du møde en bred vifte af mennesker, der leder efter det samme.

Naturligvis skal alt dette råd tages med noget i tankerne. Sex skal være både konsensus og sikkert. Prævention vil ikke beskytte dig mod kønssygdomme. Har ikke ubeskyttet sex.

Din lidenskabstime kan efterlade dig med en livsændrende sygdom. Nogle sygdomme har ingen kur, og du får dem resten af ​​dit liv. Du skal ikke ødelægge din fremtid.

Glem ikke, at bare fordi du leder efter en bestemt ting, betyder det ikke, at de mennesker, du møder, leder efter den samme ting. Sørg for at gå ind i enhver situation med åbne øjne, så du ikke ender med at blive såret.

Det sidste, du har brug for, er at få dit sociale liv til at påvirke dine karakterer. Uni handler om mere end at lægge grundlaget for dit voksne liv professionelt, det er også tid til at udvikle din egen personlighed.

Hav det sjovt! Men vær sikker og vær smart. Kompromis ikke din fremtid for et øjebliks glæde.