Startups dukker op overalt i disse dage. I dag oversvømmer opstartsområder hele markedspladsen og overalt, studerende rådes endda i skoler og andre uddannelsesinstitutioner til ikke at se frem til eksamen og til sidst søge et job, men snarere at arbejde så meget som muligt i skolen for at lave navne til sig selv ved at investere deres tid i startups og forretningsinnovationer.

I dag ser fortællinger og historier om opstartsentreprenører og virksomhedsejere ud til at være på forsiden af ​​hvert avis- og magasinudgave, der tjener som et tilskyndelse eller incitament for flere mennesker til at brainstorme og komme med ideer, der ifølge dem er værd at investere i. Folk ser teknologiske gennembrud som noget, der kan revolutionere hele verden og åbne mennesker for mere rigelige muligheder.

På grund af denne kendsgerning stilles der flere midler og ressourcer til rådighed til begyndelsen af ​​mulige startups og virksomheder. Den utallige sandhed om startups er denne; At starte og vedligeholde en er ikke nær så let som succesrige iværksættere får det til at se ud. Så meget som der er flere veje, der stilles til rådighed for opstart til at dukke op og blomstre, er der stadig nogle udfordringer, der fortsætter med at vare.

Som en ambitiøs startende iværksætter skal du forvente at stå over for nogle tidstestede udfordringer og vejspærringer. Startups står over for udfordringer på forskellige stadier og forskellige trin op ad stigen til succes. Problemer kan variere afhængigt af vanskelighederne med at udføre forskellige mål og mål og iværksætterens (e) evne til at håndtere forskellige problemer, når de kommer, er en kæmpe fordel. Start-iværksættere laver fejl alt efter typen af ​​opstart eller gruppen af ​​mennesker (hvis nogen) der arbejder sammen.

Der er dog nogle udfordringer, som nystartede virksomheder står over for på et generelt niveau i dag. Her er en liste over de top 5 udfordringer, som din opstart står overfor, og hvordan du administrerer dem, vil komme langt med at afgøre, om din opstart vil lykkes eller mislykkes:

Finansiering

Det store spørgsmål kommer først. Finansiering er fortsat en af ​​de største udfordringer, som nye startups står over for. Det er et virkelig vanskeligt spørgsmål i den forstand, at enhver investor foretrækker at lægge deres penge et sted, de ved, at det vil være sikrest. Derfor investerer de normalt deres penge i allerede etablerede og succesrige startups.

Logisk, som det er for investorerne, begrænser det også antallet af succesrige startups, der er tilgængelige i dag. Der er virkelig nogle startups i dag, som hvis de får passende midler, vil de fortsætte med at blive seriøse trailblazers inden for deres felter.

De mangler dog de let tilgængelige midler, simpelthen fordi investorer foretrækker at være ‘logiske’ og investere i de etablerede, mest potentielle startups. Som et alternativ til den sædvanlige bankfinansiering kan det være værd at give dette hjemmeside en læsning: smverhvervslaan.smvdanmark.dk

Manglende innovation

Ønsket om at oprette startups og tjene penge hurtigt og nemt har desværre skabt et par normer i vores sind. Når det er sagt, er de fleste startups simpelthen ‘knock offs’ af gamle, mere succesrige. Innovationen mangler yderst hos iværksættere i dag.

Når investorer og kunder ser disse, bliver de tilbageholdende med at investere, da de generelt ikke ser forskellen mellem disse nye startups og gamle. En vigtig metode til at tiltrække midler til en opstart er at have mindst en unik funktion; noget der får dig til at skille dig ud fra den umådelige mængde startups, der er relateret til eller lignende din.

Folk omfavner normalt genforestillede måder at gøre tingene i stedet for at favorisere helt nye og innovative metoder. Konsekvensen af ​​dette er, at innovation generelt trumfes.

Umulige mål

Det er altid nyttigt og fordelagtigt at sætte mål for din virksomhed.

Mål giver din virksomhed en retning, giver et middel til at måle din virksomheds vækst over tid, fungerer som et middel til at vurdere succesen (eller på anden måde) af din virksomhed og tjene som en metode til at sætte din virksomhed mod andre virksomheder i dine felter.

Når du kører startups, er det vigtigt, at din opstart overgår (eller i det mindste opfylder) dine fastsatte mål; det viser, at du er på rette spor for fremtidige succeser. Men hvor de fleste startups får det forkert, er målindstillingsdelen. De fleste gange sætter kommende startups mål, der simpelthen er urealistiske og giver deres struktur og størrelse.

Efter en kæmpe succes har startups også tendens til at ‘hæve linjen’, og i processen sætter de mål, der strækker dem for tynde. For konsistens er det vigtigt at sætte høje, men kontrollerede og generelt opnåelige mål og mål, givet et niveau af ressourcer og din evne til at nå disse mål. Hvis du kæmper for ideer til, hvordan du sætter dig mål til din opstart, vil jeg varmt anbefale at læse følgende artikel på Wanderlust Worker

Beslutningstagning

Denne udfordring står for det meste i virksomheder, der har flere ejere (dvs. partnerskaber). Mens partnerskaber er gode, da de tilbyder en større kapitalbase, består disse virksomheder normalt af ejere, der kommer fra forskellige baggrunde, og som har forskellige (undertiden modstridende) forretningsretninger. Disse forskellige retningslinjer påvirker i høj grad beslutningstagningen.

Når du kører en opstart, er det vigtigt at være i stand til at træffe beslutninger hurtigt, især når det tidsvindue, du har til at handle, er meget lille, eller når den mulighed, der præsenterer sig for dig, er ved at lukke. Nogle partnere har muligvis ingen problemer med at tage visse risici, mens nogle føler, at det ikke vil være ‘sikkert’. Et partnerskab hænger her, fordi der ikke kan træffes nogen beslutning uden alles samtykke og uden at imødekomme enhver partner. Det er vigtigt, at du vænner dig til at tage (nogle gange) en hård beslutning og hurtigt.

Valg af personale

Uanset hvor store dine forretningsledelseskompetencer er som iværksætter, før eller senere, og uanset hvor lille, har du stadig brug for et team til at arbejde omkring dig. At finde de rigtige teammedlemmer kan være lidt af en udfordring; du er nødt til at vælge mennesker, der har den samme lidenskab som dig og mennesker, der er i stand til at håndtere de vanskeligheder, der følger med jobbet.

Det rigtige personale vil i høj grad hjælpe dig; deres færdigheder vil i sidste ende hjælpe med at aflaste dig for noget af arbejdet. At vælge det rigtige personale er en opgave, der skal udføres med største omhu og upartiskhed. Du kan let blive fristet af en persons karakter og ansætte dem, kun for at opdage, at du har lavet en fejl og ansat den forkerte person.

Andre forstyrrelser (nepotisme, tiltrækning osv.) Skal også undgås, når du vælger det rette personale til din opstart. Hvis du stadig er i tankerne om, at du vil starte en ny virksomhed, vil vores team mere end gerne diskutere udformning og udvikling af den perfekte opstartsforretningsplan for dig.